Ryan Marciano & Sunnery James Beeld © ANP

Ryan Marciano & Sunnery James naar Don't Let Daddy Know

19 oktober 2020 10:06

Sunnery James (39) en Ryan Marciano (38) staan volgend jaar op de nieuwste editie van het evenement 'Don't Let Daddy Know' in de Ziggo Dome in Amsterdam. De mannen zijn de eerste namen op het affiche dat in 2021 voor de achtste keer plaats moet vinden.

"We beloven er een gedenkwaardig feest van te maken"

"We hebben in de afgelopen periode sporadisch opgetreden en met virtuele shows mis je natuurlijk weer het contact met het publiek. We kunnen niet wachten om volgend jaar bij Don’t Let Daddy Know in de Ziggo Dome op te treden. We beloven er een gedenkwaardig feest van te maken en gaan volledig uit van een positief scenario", laten de twee weten in een verklaring.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Sunnery James over dood I Like To Move It-dj: 'Ben er stil van'

Don't Let Daddy Know staat voor 6 maart 2021 op de agenda. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Mocht het evenement volgend jaar toch niet doorgaan dan krijgen bezoekers hun geld terug, mits ze hun kaartjes via de officiële verkoopkanalen hebben aangeschaft. Ze kunnen er ook voor kiezen om hun ticket om te laten zetten in een voucher voor de volgende editie.

Sunnery's vrouw Doutzen Kroes kwam volop in opspraak toen ze vraagtekens zetten bij de coronamaatregelen en zelfs opperde dat het misschien een conspiracy theory is. Het leverde haar veel kritiek en boze volgers op, wat Sunnery niet begrijpt, zo is te zien in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Vaderschap grootste inspiratiebron voor Sunnery en Ryan

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!