Beeld © Instagram @bibibreijman

Moedermaffia valt wéér over actie Bibi Breijman

19 oktober 2020 11:37

Bibi Breijman (29) dacht een leuk kiekje met haar dochtertje Teddy (2) op Instagram te zetten, maar werd direct aangevallen door de moedermaffia. De influencer laat zich niet kisten en slaat keihard terug.

"Waarom doe jij je kind dit aan? Vreselijk"

Teddy wil niets liever dan op haar moeder lijken, blijkt uit Bibi's nieuwe Instagram-foto. De influencer draagt een mondkapje tijdens een uitje en haar tweejarige wil dan gelijk ook. Het zoete moment wordt niet door al Bibi's volgers gewaardeerd. 'Niet normaliseren bij de jeugd dit', reageert één criticus. 'Waarom doe jij je kind dit aan? Vreselijk', aldus een ander moedermaffia-lid. Volgens een derde is het 'uiterst ongezond voor kinderen' en moet ze ermee uitkijken. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Bibi Breijman laat zich nieuw kapsel aanmeten door Teddy

Bibi is de kritiek spuugzat en laat blijken niet op haar mondje te zijn gevallen. 'Dit vindt ze gewoon leuk om mee te spelen', legt ze uit, 'omdat ze mij er een ziet dragen in de supermarkt. Vreselijk hè, dat kindjes op hun mama willen lijken.' De influencer krijgt steun van sommige volgers. 'Vreselijk, al die mensen die weer wat te zeggen hebben over hoe jij het als moeder nu weer niet goed doet', meldt één fan. 'Mensen, hou je eens in!' vindt een ander. 

Het is niet voor het eerst dat Bibi online haat krijgt. De influencer heeft er zelfs zo vaak mee te maken gekregen dat ze er in het BNNVARA-programma Make Holland Great Again over losging. Je ziet het in de video hieronder.  

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!