Rens Kroes Beeld © ANP

Rens Kroes neemt drastisch besluit omwille van ongeboren baby

19 oktober 2020 12:27

De hoogzwangere Rens Kroes is tegenwoordig een ware socialmediagoeroe te noemen. Toch besluit de 33-jarige zus van Doutzen om online een stap terug te doen. Ze wil zich namelijk volledig kunnen focussen op haar nog ongeboren baby, zo schrijft ze op Instagram.

"Voor nu ga ik genieten van deze laatste dagen met mijn dikke buik"

Rens deelt een prachtige foto van zichzelf en schrijft daarbij: 'Negen maanden geleden werd ik zwanger van een 'poppe' (Fries voor baby, red.). We hebben het geslacht van de baby de hele tijd een verrassing gehouden.' Volgens Rens voelt het dragen van deze baby 'als de normaalste en meest natuurlijke zaak van de wereld'.

'Ik ben helemaal niet misselijk geweest tijdens de zwangerschap en voelde me helemaal niet moe', vervolgt ze. Rens heeft het wel wat rustiger aan gedaan en heeft hierdoor meer ruimte gekregen voor creativiteit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rens Kroes over miskraam: 'Het voelde al een tijdje niet goed'

Voor de volgers van Rens is er 'slecht nieuws', ze zal namelijk minder actief zijn op het sociale medium: 'Voor nu ga ik genieten van deze laatste dagen met mijn dikke buik. Na de bevalling zal ik zeker 40 dagen cocoonen met de baby en me laten verzorgen door de mooie vrouwen om me heen zodat ik volledig kan herstellen.'

'Ik ga niet helemaal weg, ik zal zeker af en toe een paar mooie verhalen posten', verzekert ze haar fans.

RTL Boulevard sprak onlangs met de hoogzwangere Rens. Zij reageerde ook op alle kritiek die haar zus Doutzen over zich heen kreeg, dat zie je hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rens Kroes showt babybuik mét mooie boodschap

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!