Jordy uit De Bachelorette Beeld © Jean-Pierre Fourie/RTL

Jordy uit De Bachelorette heeft corona: 'Ik heb verschrikkelijke pijn'

20 oktober 2020 11:02

Jordy uit 'De Bachelorette' hoopt snel weer de oude te zijn. Hij is namelijk positief getest op het coronavirus en heeft een flinke hoeveelheid klachten, zo laat hij weten op Instagram.

"Ik ben mijn volledige reuk- en smaakvermogen verloren"

De deelnemer van de datingshow schrijft dat hij het flink te pakken heeft: 'Ik heb verschrikkelijke pijn uitgezaaid over mijn rug en ben mijn volledige reuk- en smaakvermogen verloren. Verder heb ik aanhoudende hoofdpijn die niet weggaat.' Jordy zegt zich volledig uit balans te voelen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jethro uit de Bachelorette laat vol trots zijn nieuwe liefde zien

Jordy kreeg afgelopen vrijdag voor het eerst klachten. 'Wat uiteindelijk leidde tot heftige koorts. Dat is gelukkig vandaag een beetje afgezakt, maar het gaat op en af.' Hij ervaart het als een heftige griep. 'Jullie horen snel van me als ik weer de oude ben.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Broer van Joey uit de Bachelorette vecht voor zijn leven

Jordy probeerde eerder dit jaar het hart van Gaby Blaaser te winnen in De Bachelorette. Vlak voor de finale werd hij naar huis gestuurd, omdat hij niet eerlijk was geweest tegen haar. Uiteindelijk koos Gaby voor Joey, maar terug in Nederland bleek de vonk toch niet te zijn overgeslagen. Ondertussen is Joey wel weer gelukkig in de liefde.

In de speciale reünie-uitzending was te zien dat Gaby het tóch nog wilde proberen met Jordy. Helaas liep dit op niets uit. 

Jordy uit De Bachelorette denkt al aan trouwen met Gaby Blaaser

06:52

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!