Beeld © NPO

Kijkers uiten kritiek na Op1-optreden Martien Meiland

20 oktober 2020 11:58

Martien Meiland (59) sprak maandagavond in talkshow 'Op1' over het moment dat hij besefte dat hij op mannen valt. Veel mensen waren geraakt door zijn openhartigheid, maar niet alle kijkers zaten op Martiens verhaal te wachten.

'Je kunt de tv niet aanzetten of Martien Meiland is er op?'

'Jeetje... Martien Meiland ook al bij jullie!? Vanavond dan maar overslaan!' En dat is maar één voorbeeld uit de reeks tweets van mensen die vinden dat we langzaam maar zeker afstevenen op een Meilandjes-overkill. Afgelopen vrijdag presenteerde de familie in Huis ter Duin de biografie van Martien. Van mooie herinneringen tot zwarte bladzijden: het staat allemaal in het boek omschreven. Maandagavond mocht hij hier over komen vertellen bij Op1, maar daar was niet iedereen van gediend.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Caroline reageert op ruzie familie Meiland

'Ik kijk geen programma's met Martien Meiland. De tv kan dus wel uit', schrijft iemand op Twitter. Een andere Twitteraar is een poll gestart met de vraag wat iedereen van de ster vindt. 'Je kunt de tv niet aanzetten of Martien Meiland is er op? Wat vind jij van hem?' Iemand anders laat weten: 'Ik ben er helemaal klaar mee. Al heel lang ook. Lieve man....maar nu snel eigen dingetjes gaan doen.' Martien is naast Chateau Meiland ook te zien in het nieuwe programma BINGO! De 100.000 euro quiz en in Ranking the Stars. Zijn aanschuif bij Op1 leek dus voor menigeen de druppel die de emmer deed overlopen.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

'Nieuwe liefde Martien Meiland moet aanvulling zijn op familie'

Toch lijkt lang niet heel Nederland klaar met de reality-ster. Er zijn immers niet voor niets ruim een miljoen mensen die elke dinsdag en donderdag hun tv afstemmen op SBS6 voor een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. Ook is er veel aandacht voor de biografie van Martien. Zo was er afgelopen zaterdag als vervolg op de boekpresentatie een signeersessie, waar een flink aantal fans al vanaf negen uur in de rij stonden om het boek te bemachtigen. Naast de biografie kregen zij ook een handtekening van Martien en ook Erica mocht haar krabbeltje zetten.

Oud-huisvriendin Caroline komt ook aan bod in het nieuwe boek van Martien. Zij zou een poos geleden het huis met fikse ruzie hebben verlaten, wat zelfs zou zijn geëindigd in een gevecht. Je hoort er alles over in onderstaande video:

'Caroline eiste meer en meer geld van Martien Meiland'

03:13

De hele aflevering van Op1 zie je hier

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!