Kailyn Lowry Beeld © Instagram @kaillowry

Ex-vriend dwong Kailyn uit Teen Mom vaderschapstest te doen

20 oktober 2020 16:49

Met vier zoons van drie vaders is het een drukke boel bij Kailyn Lowry (28) thuis. Maar gezellig is die bende niet altijd. De 'Teen Mom'-ster onthult dat één van de baby daddies haar dwong om een vaderschapstest te doen, omdat hij niet geloofde dat het zijn kindje zou zijn.

"Ik weet met wie ik naar bed ben geweest"

Dat vertelt ze in de podcast Baby Mamas No Drama. De Teen Mom-ster laat weten dat het niet om de vader van haar oudste zoon Isaac gaat. Javi, de vader van zoontje Lincoln, en Chris, de vader van zoons Lux en Creed, blijven dan over. Maar Kailyn heeft geen zin om één van de twee aan de schandpaal te nagelen en besluit niet te vertellen om wie van hen het gaat.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Kailyn uit Teen Mom pissig: 'Ex probeert me in bed te krijgen'

De realityster was er hoe dan ook niet van gediend dat er getwijfeld werd aan haar eerlijkheid. "Ik weet met wie ik naar bed ben geweest en heb me nooit afgevraagd wie de vaders van mijn kinderen zijn, echt nog nooit", verklaart Kailyn. "Het ging tegen mijn wil in, die test. Ik wist wie de vader was, maar hij geloofde het niet." Eenmaal bij de test wist ze niet wat haar overkwam. "Er werd gevraagd: 'Dus je weet niet wie de vader is?' (...) Ik voelde me heel erg voor schut gezet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kailyn uit Teen Mom scheldt de huid van afwezige moeder vol

Kailyn geeft aan 'niet het type' te zijn dat 'liegt over wie de vader is'. "Waarom zou ik mezelf in een positie zetten waarbij ik het niet zeker zou weten?" gaat ze verder. "Ik vond het zo gênant. Ik had gewoon tranen in m'n ogen." Kailyn is overigens bij lange na niet de enige Teen Mom die ellende te verwerken krijgt. In de video hieronder zie je hoe Jenelles leven in puin raakte toen haar echtgenoot besloot de familiehond te doden. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!