Diederik Gommers Beeld © ANP

Diederik Gommers als held bestempeld op Instagram

21 oktober 2020 09:01

Niet Famke Louise (21), maar Diederik Gommers (56) lijkt flink aan de weg te timmeren om de populairste op Instagram te worden. Na zijn debuut op het sociale platform wist hij binnen de kortste keren ruim 300.000 volgers te vergaren. Ook zijn eerst live-video is een groot succes.

"We hadden veel problemen om lege bedden te vinden"

De ic-arts ging live op Instagram om in gesprek te gaan met zijn volgers en vragen te beantwoorden. Hij gaf tijdens dit gesprek op een laagdrempelige manier uitleg over de coronacrisis. Ook vertelde hij dat het weer storm loopt in de ziekenhuizen: "We hadden veel problemen om lege bedden te vinden. Er zijn ineens weer veel Covid-patiënten bij gekomen.”

Ic-arts Gommers beantwoordt vragen van kinderen: 'Test doet echt wel zeer'

01:38
Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Famke Louise zette Diederik Gommers aan het denken

Zijn rustige manier van spreken en duidelijke uitleg heeft ervoor gezorgd dat Diederik Gommers veel lovende woorden heeft mogen ontvangen. In de chat van de livevideo werd Diederik geregeld een 'held' genoemd. Ook vinden velen hem een 'corona-eindbaas'.

Diederik Gommers kreeg ook veel lof voor zijn gesprek met Famke Louise in Jinek. Famke wist Diederik aan het denken te zetten, zo is hieronder te zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise vergeven en vergeten? Zó reageren kijkers thuis

Famke Louise zette Diederik Gommers aan het denken

00:35

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!