Michiel Huisman in 'The Flight Attendant' Beeld © HBO Max

Michiel Huisman schittert in nieuwe serie The Flight Attendant

21 oktober 2020 13:58

Het is alweer eventjes geleden sinds we kunnen genieten van Michiel Huisman (39) op tv. De acteur veroverde de harten van Netflix-kijkers met de horrorshow 'The Haunting of Hill House', maar sindsdien is het angstvallig stil rondom de acteur. Nu keert hij eindelijk terug op het kleine scherm met een glansrol in 'The Flight Attendant'.

Michiel krijgt het zwaar te verduren in The Flight Attendant. In de serie speelt hij Alex, die tijdens een vlucht naar Bangkok een rendez-vous heeft met, je raadt het al, de stewardess. Maar de leuke nacht die hij beleeft met Cassie, die vertolkt wordt door Big Bang Theory-actrice Kaley Cuoco, loopt uit op een catastrofe. Wanneer Cassie wakker wordt, ziet ze dat Alex op brute wijze vermoord is en zij bloed aan haar handen heeft. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Michiel Huisman moest na coronapauze weer erg wennen

Het is nog maar de vraag wanneer Nederlandse kijkers kunnen genieten van Michiels nieuwe rol. The Flight Attendant gaat namelijk op 26 november in de Verenigde Staten in première op de nieuwe streamingdienst HBO Max. Maar niet getreurd, in de video hieronder vertelt de hartendief over zijn vorige project The Other Lamb

Michiel Huisman over bizarre rol in The Other Lamb

02:01

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!