Beeld © ANP

Beste vriend Adele: 'Gewichtsverlies doet niets af aan haar stem'

21 oktober 2020 15:25

De verwachtingen zijn hoog geschapen nu het erop lijkt dat Adele (32) haar vierde album gaat uitbrengen. Sinds haar vorige cd '25' is er echter behoorlijk wat veranderd in haar leven. Volgens haar beste vriend Alan Carr (44) maakt dat helemaal niet uit en is haar stem nog even krachtig als altijd.

"Je doet haar echt tekort als je alleen focust op welke maat ze draagt"

Nog een paar nachtjes en dan maakt Adele haar grote comeback. De zangeres gaat Saturday Night Live presenteren aankomend weekend en dat zou het startschot zijn van haar nieuwe muzikale tijdperk. Haar terugkeer zal er wat anders uitzien dit keer, omdat de zangeres er heel anders uitziet dan voorheen. Maar haar beste vriend Alan betwist het idee dat 'de maat van haar ondergoed' invloed zal hebben op haar zangkunsten en persoonlijkheid.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alles wijst erop dat Adele na dit weekend met nieuw album komt

Alan sprong in de bres voor zijn goede vriendin tijdens een interview met het Britse programma Lorraine. De komiek vindt niet dat het gewichtverlies van Adele een onderwerp van gesprek zou moeten zijn. "Ze is altijd al prachtig geweest, vooral haar ogen en lippen", legt hij uit. "Je doet haar echt tekort als je alleen focust op welke maat ze draagt. Het gaat om de stem. Die inspirerende, fantastische stem!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Adele kondigt langverwachte comeback aan

Adele is zulke goede vrienden met Alan dat ze zelfs optrad als ambtenaar tijdens zijn huwelijk in 2018. 'Ik mocht twee van mijn beste vrienden trouwen', vertelde de zangeres destijds op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Adele flink bekritiseerd vanwege Afrikaanse haardracht

Of en wanneer die langverwachte comeback nou plaatsvindt, is nog onduidelijk. Maar er wordt wel druk over gespeculeerd, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!