Teddy en haar moeder Bibi Breijman Beeld © Instagram @bibibreijman

Bibi Breijman maakt korte metten met moedermaffia

21 oktober 2020 19:09

Een nieuwe week, een nieuwe aanval van de moedermaffia op Bibi Breijman (29). De influencer is het spuugzat en steekt de draak met de eeuwige kritiek van betweters.

"Laat maar kletsen"

Bibi is een behoorlijke lolbroek en gebruikt dan ook humor om de moedermaffia aan te pakken. 'Krijgen kinderen hier dan een gehoorbeschadiging van, maffies?' vraagt ze bij een foto van haarzelf en haar 2-jarige dochtertje Teddy. De twee hebben luiers niet om de billen, maar op hun hoofd. Een duidelijke no-no voor de betweters van het internet, denkt Bibi. Teddy en haar moeder kunnen er in ieder geval wel om gieren. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Moedermaffia valt wéér over actie Bibi Breijman

De geinige foto's vallen in de smaak bij Bibi's volgers. Bovendien krijgt ze behoorlijk veel bijval van haar fans. 'Laat maar kletsen. Weten niet beter, zijn domme mensen', spreekt eentje haar moed in. 'Misschien wel buikpijn van het lachen', reageert een ander op Bibi's vraag. 'Zal ook wel weer niet pedagogisch verantwoord zijn maar ik vind het hilarisch!' laat een derde weten. 

Op de steun van Waylon kan Bibi áltijd rekenen. De twee zijn nog altijd tot over hun oren verliefd op elkaar. En als de zanger eens van huis is, kan Bibi altijd terugvallen op het speciale nummer dat hij voor haar heeft gemaakt. Waylon vertelt er alles over in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!