Victoria Koblenko Beeld © ANP

Victoria Koblenko deelt beelden van brutale fietsendief

22 oktober 2020 11:24

De ene dag straalt ze nog op haar nieuwe fiets inclusief mandje vol tulpen, de volgende is die foetsie. Het was een nare verrassing voor Victoria Koblenko (39) toen ze van haar buurvrouw te horen kreeg dat een brutale dief 's nachts met haar rijwiel aan de haal was gegaan.

"Ik vrees dat Lev vanaf nu met een honkbalknuppel onder ons bed gaat slapen"

Victoria en haar lief waren niet thuis op het moment dat de fietsendief toesloeg, maar de buurvrouw was gelukkig wel wakker toen het gebeurde. Zij heeft alles op camera vastgelegd. Victoria heeft 'lang getwijfeld of ze deze video online ging zetten in verband met privacy. Maar de man is helaas niet herkenbaar, tenzij iemand z’n stem herkent.' 

Je ziet hoe de fietsendief op zijn dooie akkertje het slot van Vic fiets verwoest met een slijptol, terwijl de buurvrouw vanuit haar raam op hem roept. Hij beweert echter bij hoog en bij laag dat het zijn eigen fiets betreft. 'Hoe brutaal kun je zijn?!' schrijft Victoria boos bij haar post.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Victoria Koblenko heeft geen goed woord over voor WIDM

Ze vervolgt: 'Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt en ik vrees dat Lev vanaf nu met een honkbalknuppel onder ons bed gaat slapen om dit soort lui fatsoen bij te brengen. Zitten we straks met een strafblad.' Van haar volgers wil ze weten: 'Hebben jullie ervaring met goede tracksystemen? Of met honkbalknuppels?'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Victoria Koblenko verkiest zoontje boven carrière in buitenland

Victoria ontvangt veel steunbetuigingen onder haar foto. 'Stoere buurvrouw. En heel slim dat buren bellen en zij op veilige afstand filmt. Meer kan je niet doen aangezien niemand zijn leven moet wagen voor spullen', reageert Soundos El Ahmadi. 'Stoer dat ze het gefilmd heeft, maar nog stoerder als ze de politie had gebeld. Wie weet hadden ze een auto in de buurt', schrijft een andere volger.

Beelden die Victoria wel met plezier bekijkt, zijn haar oude scènes in GTST. Ze denkt in elk geval met goede gevoelens terug aan haar tijd in de soapserie, vertelde ze onlangs in Goede Tijden, Zomer Tijden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!