Beeld © ANP

Stralende Shirma Rouse deelt update na 1,5 jaar afvallen

22 oktober 2020 13:00

Shirma Rouse (40) zit duidelijk lekker in haar vel en gaat gestaag door met haar afvalrace. Ze geeft dan ook trots een update op haar Instagram-account met een voor- en na-foto.

"Sometimes it’s good to look back"

Shirma is de afgelopen maanden meer dan vijftig kilo afgevallen. Een hele prestatie kun je wel zeggen en dat onderstreept ze met een nieuwe foto. 'April 2019 - september 2020! Same glasses, different look!' schrijft ze bij haar kiekje. Met de data doelt ze op de periode dat ze bezig is met haar gezonde nieuwe lifestyle. In juni 2019 ging bij Shirma de knop om. Ze ging op dieet omdat ze fitter wilde worden - en dat is gelukt. 'Sometimes it’s good to look back and see how far you have come', zo sluit ze haar update af.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Stralende Shirma Rouse laat haar curves zien

Onder de foto's wordt ze overspoeld met complimenten. 'You look amazing', 'Een wonderbaarlijke verandering' en 'Powervrouw!' zijn enkele lovende woorden van fans die haar en haar proces op de voet volgen. Ze heeft er veel voor moeten laten, maar ook veel voor teruggekregen, helaas niet altijd positief. Onlangs werd Shirma nogal negatief neergezet in een column van Herman Brusselmans en hieronder laat ze weten wat ze daarvan vond.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Shirma Rouse bereikt enorme mijpaal: al bijna 60 kilo afgevallen

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Herman Brusselmans ontslagen na ophef over Shirma Rouse-column

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!