Boer Bastiaan uit Boer zoekt Vrouw Beeld © KRO-NCRV/Linelle Deunk

Jarige Bastiaan uit BzV showt harige nieuwe look

22 oktober 2020 14:56

Bastiaan van ‘t Westeinde (37) mag vandaag 37 kaarsjes uitblazen en dat doet hij in het bijzijn van zijn soesje, uh, grote liefde Milou Rietjens (30). Dat laat hij weten via social media.

"Maar het lekkerste soesje, is dat niet die grote naast je?"

Zo te zien zijn de twee tortelduifjes nog dolgelukkig met elkaar en ze vieren het dan ook gezellig met een bord vol slagroomsoesjes. 'Weer een jaartje ouder! Thanks voor de lekkere soesjes Milou! De lekkerste soesjes die ik ooit heb gehad', schrijft de boer enthousiast bij zijn foto. Daaronder wordt hij bedolven onder felicitaties van zijn volgers. 'Gefeliciteerd Bastiaan, maar het lekkerste soesje, is dat niet die grote naast je?' vraagt iemand zich af. 'Fijne dag samen', wenst een ander hen toe.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Milou uit BzV neemt afscheid van boerderij Bastiaan

Onlangs werd Milou 30 en dat liet ze zien op een foto met een grote 3 en 0 in haar handen. 'Dertig voelt toch een beetje als: nu begint het echte werk; tijd voor serious business', schrijft ze daarbij in augustus. 'Uiteindelijk is age just a number', sluit ze positief af.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Boer Bastiaan en Milou reageren op zwangerschapsgeruchten

Milou en Bastiaan kunnen hun verjaardag gelukkig dit jaar gewoon samen vieren en sinds de lockdownperiode is het dan ook dikke mik tussen de twee. Ze wonen inmiddels samen op de boerderij en er zijn zelfs al zwangerschapsgeruchten! Boer Bastiaan steekt zijn kinderwens in ieder geval niet onder stoelen of banken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!