Ellen Degeneres Beeld © Getty Images

Nieuwe coupe Ellen DeGeneres maakt veel los bij fans

22 oktober 2020 16:09

Na een paar onstuimige maanden maakt Ellen DeGeneres (62) een frisse start, en om die te symboliseren heeft de presentatrice zich meteen een nieuw kapsel laten aanmeten. Ze debuteerde haar nieuwe hair-do in haar talkshow.

"Gaan we nu ook Ellens haar cancellen?"

Het zijn vreemde tijden geweest voor Ellen. Niet alleen door de coronacrisis, maar vooral door de vele aantijgingen van oud-personeelsleden. Na een intern onderzoek en een aantal ontslagen lijkt het haar weer voor de wind te gaan. En die wind gaat ook meteen door haar lokken. De presentatrice heeft haar Justin Bieber-coupe vaarwel gezegd en grijpt tegenwoordig naar de gel voor een Grease-kuif. 

Ellen Degeneres
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkcijfers Ellen DeGeneres flink gedaald na controverse

Ellens opgefriste verschijning valt niet bij al haar fans in de smaak, zo blijkt op social media. Eén iemand vindt haar bijvoorbeeld op een actiepop lijken met haar nieuwe look. 'Gaan we nu ook Ellens haar cancellen?' vraagt een andere kijker zich af. Een derde verzoekt de kapper van de presentatrice om 'alsjeblieft ontslag te nemen'. Een andere Twitteraar vindt dat ze nu wel erg veel wegheeft van Draco Malfidus uit de Harry Potter-films. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

James Corden niet van plan om Ellen DeGeneres te vervangen

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ellen DeGeneres wuift heftige aantijgingen weg

Ellen lag maandenlang onder vuur. De grote vraag is: hoe nu verder voor de gelauwerde talkshowhost? Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!