Monique Westenberg Beeld © ANP

Monique Westenberg staat stil bij overleden oma Corrie

22 oktober 2020 17:29

Het had vandaag eigenlijk feest moeten zijn voor Monique Westenberg (42) en haar familie. Hun geliefde oma Corrie zou op deze dag namelijk 89 kaarsjes uitblazen, maar heeft dat niet mogen meemaken. De vriendin van André Hazes (26) herdenkt haar grootmoeder daarom op Instagram.

"Ik mis je écht verschrikkelijk, maar voel dat je dichterbij bent dan ooit"

Monique beleeft een verdrietige dag. Haar steun en toeverlaat oma Corrie is niet meer en zou eigenlijk vandaag jarig zijn. Een moment om bij stil te staan, vindt ze zelf. 'Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk', vertelt ze openhartig op haar Stories bij een kiekje van haar grootmoeder. 'Ik mis onze gesprekken, je wijze raad en onze uitstapjes.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes en Monique maken dierbare herinneringen

Ook mist Monique de 'lach, het getik van je nagels op de tafel en zelfs het acht keer mijn zinnen herhalen, omdat je het vertikte toe te geven dat je gehoor slechter werd'. De 42-jarige kan alleen nog maar herinneringen ophalen. 'Ik mis je oude vertrouwde woonwagen en je heerlijke eten. Ik mis je écht verschrikkelijk, maar voel dat je dichterbij bent dan ooit', aldus Monique. 'Ik hou van jou, omie'. 

Monique Westenbergs oma Corrie
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique Westenberg stippelt toekomst met Roxeanne uit

De vriendin van André heeft het gevoel dat haar oma Corrie dichtbij is, maar wie in ieder geval geen toenadering zoekt is haar schoonmoeder. Rachel Hazes vindt het 'goed zo', vertelt ze in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!