Brooklyn Beckham en Nicola Peltz Beeld © ANP

'Brooklyn Beckham schuift huwelijk op de lange baan'

23 oktober 2020 03:24

Volgens insiders is het huwelijk van Brooklyn Beckham (21) en zijn verloofde Nicola Peltz (25) op de lange baan geschoven vanwege het coronavirus. Het paar, dat afgelopen zomer bekend maakte verloofd te zijn, wil er zeker van zijn dat ze hun grote dag op de door hen gewenste manier kunnen vieren. Daarom hebben Brooklyn en Nicola besloten elkaar pas het ja-woord te geven in 2022. Dit meldt 'The Mirror'.

"Brooklyn vond het gewoon te gevaarlijk, omdat er nog geen oplossing is gevonden voor het coronavirus"

Brooklyn, de oudste zoon van David en Victoria Beckham, is van plan om zijn huwelijk zowel in Engeland als de Verenigde Staten te vieren. Oorspronkelijk had het stel hun huwelijk in september 2021 willen vieren, maar hoewel die datum zelfs nog maanden weg is willen ze geen enkel risico nemen. "Brooklyn vond het gewoon te gevaarlijk, omdat er nog geen oplossing is gevonden voor het coronavirus", aldus een bron.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Brooklyn Beckham deelt nieuwe verlovingskiekjes

Romeo (18) en Cruz (15) Beckham worden naar alle waarschijnlijkheid Brooklyns getuigen, waar hun zusje Harper (9) de rol van bloemenmeisje zal vervullen. Moeder Victoria gaat de bruidsjurk voor haar aanstaande schoondochter ontwerpen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!