Gerard Joling Beeld © Twitter @gerardjoling

Gerard Joling in rouw: 'We gaan je enorm missen'

23 oktober 2020 07:54

Het is een verdrietige week voor Gerard Joling (60) en zijn familie. De zanger maakt via social media bekend dat ze afscheid hebben genomen van een dierbare.

"We gaan je enorm missen"

Gerard Joling maakte het vreselijke nieuws op donderdagavond bekend. Bij een prachtige foto van hemzelf, zijn moeder Jannie en haar partner Cor deelt hij het bedroevende nieuws dat de vriend van zijn 91-jarige moeder is overleden. 'Gisteren is de vriend van mijn moeder Cor overleden. Lieve Cor, ik wil je heel erg bedanken dat je na het overlijden van mijn vader mijn lieve moeder zoveel liefde en vreugde hebt gebracht. We gaan je enorm missen! X Geer'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard Joling mist 91ste verjaardag moeder wegens The Voice

Jannie deelt een foto van zichzelf en Cor op Instagram en deelt daar enkel een hartje bij. BN'er uiten massaal hun steun. Irene Moors: 'Ach lieve Janny. Wat een verdrietig nieuws. Gecondoleerd en veel sterkte.' Rene Froger reageert ook. 'Lieve Janny , gecondoleerd. Het was een voorrecht om hem te kennen. Wat een fijn mens. Wij wensen je alle sterkte. Liefs. Natasja en Rene'. Ook Karin Bloemen, Danny de Munk, Boer Tom en Fred van Leer wensen haar sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Het drama had op geen slechter tijdstip kunnen gebeuren. Het jaar voor Jannie is al pittig genoeg nadat ze in juni dit jaar lelijk ten val kwam. Geer vertelt erover in onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!