Johan Derksen in Jinek Beeld © RTL

Openhartige Johan Derksen oogst lof met Jinek-optreden

23 oktober 2020 11:44

Als het niet voor John de Mol (65) was, had 'Veronica Inside' er nu heel anders uitgezien. Volgens Johan Derksen (71) is hij namelijk alleen weer aangeschoven in het praatprogramma, omdat de Talpa-baas hem daartoe dwong. Dat vertelt hij in 'Jinek'.

"Ik was daar niet opnieuw gaan zitten"

Johan is bepaald niet op zijn mondje gevallen en bewees dat nog eens gisteravond in Jinek. De 71-jarige deed daar een boekje open over zijn terugkeer in Veronica Inside. De presentator zag het eigenlijk allemaal niet meer zitten, maar moest wel een rentree maken. "Ik was daar niet opnieuw gaan zitten, als John de Mol niet met het contract gewapperd had", vertelde hij in de talkshow. 

Johan Derksen wil niet bij VI zitten

03:27
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johan Derksen geen fan van Rogier: 'Vreselijk ventje'

Zijn fans zijn in ieder geval erg tevreden dat John de Mol hem wist terug te halen. Johan wordt namelijk geprezen na zijn tv-optreden in Jinek. 'Wat een held! Heerlijk recht voor zijn raap en recht uit zijn hart', vond één kijker. Een ander vond het 'heerlijk': 'Ik verheug me al op morgen in Veronica Inside.' De recalcitrante presentator kondigde aan commentaar te gaan leveren op het Griekenland-debacle van de Oranjes en daar hebben zijn fans erg veel zin in. 'Kan niet wachten!' klinkt het. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johan Derksen neemt het op voor Famke Louise na afgang Jinek

Blik terug op de heftige VI-rel in de video hieronder. 

Johan Derksen reageert alvast op de eerste VI aflevering

06:36

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!