Martien Meiland Beeld © ANP

Opvallende uitspraak Martien: 'Over tien jaar ben ik dood'

23 oktober 2020 15:01

De fleurigheid en gezelligheid die kenmerkend is voor Martien Meiland (59) is soms ver te zoeken. De flamboyante kasteelheer deed mee aan een vragenvuur voor SBS, waarin hij opmerkelijke uitspraken deed. Zo denkt de 'Chateau Meiland'-ster dat hij binnen tien jaar het loodje legt.

"God geeft, god neemt"

Martien is een graag geziene ster op tv, maar zijn fans hoeven er niet op te rekenen dat hij lang onder de levenden blijft. Althans, dat denkt de kasteelheer zelf. Op de vraag of hij over tien jaar nog op televisie zal zijn, gaf hij een duidelijk antwoord. "Nee, dan ben ik er niet meer", denkt de pessimistische Martien. "Ja, dood. Ken je dat? We gaan toch allemaal een keer? God geeft, God neemt." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Familie Meiland stuntelt en klaagt in Nederland rustig verder

Het was niet de enige opmerkelijke uitspraak die Martien deed. Ook geeft de realityster aan vroeger onzeker te zijn geweest. "Ik was heel vaak onzeker. Ook over hoe ik eruitzag. Met mijn lichaam. Dun en dan die neus zo, die grote neus erop. Maar dat heb ik gelukkig niet meer", legt hij uit. Relaties kwamen ook aan bod en Martien vindt zoenen 'heel erg' vreemdgaan, verklaarde hij. "Moet je luisteren, ik vind zoenen zo intiem. Dat is nog intiemer dan helemaal met elkaar naar bed gaan." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers uiten kritiek na Op1-optreden Martien Meiland

Martien is verder in goede gezondheid, dus de tijd zal het leren of hij voor zijn 70ste komt te overlijden. Tot die tijd staat er in ieder geval genoeg op de planning. Chateau Meiland banjert lekker door, er staan nieuwe programma's voor hem klaar én hij heeft zojuist zijn biografie uitgebracht. Daarin stonden behoorlijk wat sappige details over zijn leven. Zo ook over de uit de hand gelopen ruzie met huisvriendin Caroline. In de video hieronder zie je er alles over. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!