Katie Price Beeld © Getty Images

Fans Katie Price in alle staten na live zwangerschapstest

23 oktober 2020 15:16

Katie Price (42) geeft zichzelf graag bloot en neemt haar fans met alle liefde mee in haar privéleven. Het voormalige glamourmodel heeft al vijf kinderen uit een vorige relatie, maar wil niets liever dan een baby met haar nieuwste verovering Carl Woods (31). De twee zijn hevig aan het proberen en nemen haar fans mee in hun zwangerschapsavontuur.

"We willen heel graag een kindje en doen het dus niet veilig"

Als Katie haar zin krijgt, komt baby nummer zes binnenkort. "We willen heel graag een kindje en doen het dus niet veilig", verklaart ze in haar nieuwe YouTube-video. De 42-jarige deelt haar leven via het videokanaal en dit keer neemt ze haar fans mee, terwijl ze een zwangerschapstest doet. "Als ik zwanger ben, dan is dat geweldig. Zo niet, dan proberen we het komende maand weer." Haar vriend Carl kan niet wachten op de uitslag: "Word ik vader?" Katie heeft al snel het resultaat binnen. "Ik ben niet zwanger", vertelt ze teleurgesteld. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Na 'bizarre' dood hondje: nóg een ramp voor Katie Price

Hoewel Katie en Carl hun geluk en lol niet opkunnen, zijn de fans niet allemaal even tevreden over hun kinderwens. 'Jullie zijn pas een paar maanden aan het daten. Het is wel heel vroeg om te beginnen aan kinderen. Vanwaar de haast?' reageert er eentje onder de YouTube-video. 'Ze wil een kind met iedere man waarmee ze date', concludeert een ander. Sommige fans zijn wat positiever. 'Veel geluk!', 'Jullie zijn zo leuk samen, dus jullie kindje zou ook schattig zijn' en 'Ik hoop echt dat het jullie lukt', klinkt het verder. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Hondje Katie Price komt op bizarre wijze aan zijn einde

In de video hieronder vertelt het koppel alles over hun 'muntencollectie' en doet Katie een zwangerschapstest.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!