Beeld © ANP

Kim Kardashian beleeft voorgaande verjaardagen opnieuw

23 oktober 2020 19:50

Kim Kardashian maakte woensdag een tijdreis op de door haar familie georganiseerde surpriseparty. Voor haar veertigste verjaardag hadden de Kardashians al haar voorgaande verjaardagen tot op de detail nagemaakt. De realityster deelde vrijdag foto's op Instagram.

"Ik kwam de kamer binnen bij mijn eerste verjaardagsfeestje met dezelfde pony's en dezelfde taart"

Moeder Kris Jenner en de Kardashian-zusjes hadden verschillende zalen aangekleed en op de muren werden homevideos van de familie geprojecteerd. "Ik kwam de kamer binnen bij mijn eerste verjaardagsfeestje met dezelfde pony's en dezelfde taart," aldus Kim. "Hierna kwam ik bij mijn tweede verjaardagsfeestje terecht, toen mijn vierde, en toen bij mijn tiende verjaardag waar mijn zussen precies hetzelfde dansje voor mij deden als toen ik tien werd." Ook nachtclub Tao werd nagemaakt, waar volgens Kardashian "al haar verjaardagfeestjes in haar dertiger jaren hadden plaatsgevonden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian vreesde voor verkrachting tijdens overval

Op Instagram vertelt Kim dat ze zwaar onder de indruk is van het feest en de herbeleving van haar oude verjaardagspartijtjes door haar zussen en moeder. "Het enige wat ik kan zeggen is WOW! Jullie weten dat ik een sentimenteel persoon ben en dit feest was heel speciaal."

Fans van de Kardashians kunnen gerust ademhalen. De aanloop naar het feest is gefilmd en wordt uitgezonden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian: 'rechtszaak O.J. Simpson maakte onze familie kapot'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!