Beeld © ANP

Glennis Grace en vriend uit elkaar

23 oktober 2020 19:56

Verdrietig nieuws voor Glennis Grace (42). Ze laat via een video op Instagram weten dat zij en Lévy niet langer samen zijn. Een zichtbaar geëmotioneerde Glennis vertelt dat ze het heel zwaar valt.

"We zijn helaas uit elkaar en dat doet mij heel erg veel pijn"

"Lieve allemaal, normaal gesproken ben ik niet zo van het delen van mijn privé-dingen. Maar aangezien ik een publiek persoon ben, leek het mij het beste om dit vanuit mijzelf te vertellen", begint de zangeres. "Sinds twee maanden zijn Lévy en ik niet meer bij elkaar. Ik heb heel erg de tijd moeten nemen om dit naar buiten te kunnen brengen. We zijn helaas uit elkaar en dat doet mij heel erg veel pijn. En hem ook, maar het is voor nu het beste."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Glennis Grace: 'Niet heel gezond wat ik op mijn zestiende deed'

"Het voelde in het begin zo kut, dat ik steeds iets stiller werd op social media. En dat ik mezelf even terugtrok. Dan krijg je natuurlijk ook vragen en dat is de reden dat ik het zelf naar buiten wil brengen", vervolgt ze. "Dat wil ik niet. Het is zoals het is." Glennis vertelt dat ze niet weet wat de toekomst gaat brengen, "maar voor nu is het heel erg loslaten. Ik ben nog steeds gek op hem en hij ook op mij. Er zijn geen rare dingen gebeurd." 

Glennis en Lévy waren sinds 2017 een setje. Eerder vertelde ze aan RTL Boulevard nog dat de coronacrisis 'hun relatie sterker dan ooit' maakte, dat zie je hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!