Beeld © ANP

Jay-Z brengt eigen cannabismerk op de markt

24 oktober 2020 12:02

Het imperium van Jay-Z (50) blijft groeien. De rijkste rapper van de wereld, met een miljard dollar op zijn bankrekening, heeft zijn zinnen nu gezet op de wereld van de cannabis en lanceert zijn eigen merk Monogram.

De 50-jarige Amerikaan wil met zijn merk "herdefiniëren wat cannabis vandaag de dag voor consumenten betekent", zo luidt het persbericht waarin de lancering van Monogram vrijdag werd bekendgemaakt. Dat doet Jay door "zorgvuldige selectie van soorten, nauwgezette kweekmethoden en compromisloze kwaliteit."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Rapper Jay-Z opent school in Brooklyn

De rapper werd vorig jaar al aangesteld als strateeg bij het cannabisbedrijf Caliva. Uit die samenwerking is Monogram geboren. Wanneer de producten verkrijgbaar zijn en waar is nog niet duidelijk. Wel zijn er plannen om een digitaal platform te lanceren om de cannabisproducten te verkopen.

Andere bedrijven die Jay heeft opgezet zijn onder meer de streamingdienst Tidal en entertainmentbedrijf Roc Nation. Ook kocht de rapper aandelen in bedrijven als Uber en het champagnemerk Armand de Brignac.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!