Beeld © ANP

'Linda de Mol blijft altijd welkom bij RTL'

25 oktober 2020 13:10

De deur van RTL blijft altijd wagenwijd open staan voor Linda de Mol (56). Dat stelde programmadirecteur Peter van der Vorst (48) zondag in 'De Perstribune'. Linda was een van de grote sterren van RTL tot zij halverwege 2019 overstapte naar Talpa.

"Linda hoefde niet weg van ons"

"Linda hoefde niet weg van ons", aldus Peter. "Wij zijn blij met onze presentatoren, er is altijd plek bij RTL voor talent. En Linda is een groot talent. Zij kan altijd terugkomen." Hij voegt daar wel aan toe dat "we op dit moment heel veel goede presentatoren hebben en dat alle programma’s nu zijn ingevuld."

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Linda de Mol lag tijdens bevalling 'ineens op operatietafel'

Linda zei onlangs dat zij de keuze voor de overstap niet heeft gemaakt voor haar eigen carrière, maar vooral uit loyaliteit naar haar broer John toe. "Ik weet hoe sterk hun band is en ik weet wat John voor de carrière van Linda heeft betekend, ook aan het begin. Dus ik snap dat ze kiest voor loyaliteit."

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Linda de Mol had al heel vroeg corona: 'Was heel heavy'

Van der Vorst vindt het lastig te zeggen of hij dezelfde keuze had gemaakt als Linda. "Mijn broer is vrachtwagenchauffeur. Dus ik kan mij die situatie niet goed voorstellen. Je moet ook altijd rekening houden met loyaliteit naar je werkgever toe natuurlijk. Maar in hun geval snap ik de keuze."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!