Love Is Blind Mark Beeld © Love Is Blind

Deze zagen we niet aankomen: Mark uit Love Is Blind wordt vader

26 oktober 2020 12:06

Er is een heuse 'Love Is Blind'-baby op komst! Deelnemer Mark Cuevas (26), die in de Netflix-show nog gekoppeld werd aan Jessica Batten (36), wordt voor de eerste keer vader. Dat laat hij weten via Instagram.

"Sindsdien nooit meer van elkaars zijde geweken"

Nadat het hart van Mark in Love Is Blind werd gebroken, bleef hij niet lang bij de pakken neerzitten. Al snel werd hij gespot met LC, die hij leerde kennen tijdens de datingshow, om vervolgens snel door de mand te vallen, omdat hij van meerdere walletjes snoepte. Inmiddels lijkt hij helemaal gesetteld en is er zelfs een baby op komst!

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Hoe gaat het nu met de koppels van Love Is Blind?

De moeder van zijn eerste kindje is de 25-jarige Aubrey Rainey, met wie hij sinds afgelopen zomer aan het daten is. "We hebben elkaar ontmoet in een restaurant in Atlanta, hielden contact en begonnen elkaar regelmatig te bezoeken", vertellen de aanstaande ouders aan People. "We zijn op 4 juli op reis geweest naar Savannah, Georgia, waar we officieel begonnen te daten en sindsdien nooit meer van elkaars zijde zijn geweken." Het koppel is uitgerekend op 29 april 2021 en 'baby Cuavas' heeft zelfs al zijn eigen Instagram...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jessica uit Love Is Blind heeft een nieuwe vriend

Inmiddels is ook zijn ex-liefje weer gelukkig in de liefde. Nadat Jessica zich in het programma niet bepaald geliefd maakte door te stoken in het huwelijk van Amber en Barnett en vervolgens 'nee' zei tegen Mark, is ze nu wel oprecht verliefd. Op 4 juli, een grote feestdag in de Verenigde Staten, maakte de realityster haar relatie met de knappe dokter Benjamin McGrath wereldkundig. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!