Katja Schuurman en haar dochter Coco Beeld © Instagram @katjaschuurman

Katja Schuurman trekt zich niets aan van moedermaffia

26 oktober 2020 13:34

Katja Schuurman (45) moet volgens haar volgers op Instagram flink oppassen. Het vrolijke familiekiekje dat de actrice maandag plaatst kan namelijk zomaar bij de moedermaffia in het verkeerde keelgat schieten, zo laten ze weten onder de post.

"Kijk maar weer uit voor de moedermaffia"

Het gaat om een sportieve foto van Katja, dochtertje Coco en haar man Freek die samen een tochtje maken op de fiets. Op het eerste gezicht niets raars, maar omdat de actrice haar pasgeboren dochtertje in een draagzak achterop de tandem draagt, is het volgens haar fans vragen om problemen. 'Kijk maar weer uit voor de moedermaffia die het vast weer niet verantwoord vindt dat je met je kleine in een draagzak op de fiets zit', laat iemand weten. Een ander schrijft: 'Heerlijk dat effe uitwaaien! Maar pas op: de moedermafia vindt hier iets van.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katja Schuurman vertelt dolenthousiast over het moederschap

Eerder deze maand ging de beruchte club nog flink los onder een Instagram-berichtje van Bibi Breijman. De influencer dacht een leuk kiekje met haar dochtertje Teddy op Instagram te zetten, maar werd direct aangevallen. 

Katja werd in augustus voor de tweede keer moeder en sindsdien steekt ze de liefde voor haar dochtertje niet onder stoelen en banken. In de video hieronder vertellen Katja en grote liefde Freek ook alles over Coco's geboorte.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Politie tikt Katja Schuurman op de vingers

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!