Beeld © RTL

Niek uit de Bachelorette beleeft bijzondere dates met drag queens

26 oktober 2020 13:45

Niek Marijnissen, bekend van 'De Bachelorette', blaast vandaag alweer 32 kaarsjes uit. De afgelopen tijd is wel gebleken dat hij niet vies is van een date hier en daar. Maar in 'Drag Race Holland' maakte hij toch wel héle bijzondere dates mee. Hij ging met de vijf overgebleven kandidaten op date. En daar gebeurde nogal wat.

"Dacht ik alles wel gezien te hebben"

De kandidaten van Drag Race Holland hielden zich absoluut niet in bij Niek. Ze dansten met hem, lieten zich door hem voeren, maakten avances en gooiden al hun charmes in de strijd. Voor Niek was het een heel bijzondere ervaring, vertelt hij op Instagram. 'Dacht ik alles in m’n leven wel gezien te hebben. Totdat ik mijn vijf nieuwe vriendinnen en Fred leerde kennen', schrijft hij bij meerdere foto's op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Drag Race Holland maakt internationale furore in de doelgroep

Ook poseert hij even goed voor de camera en laat hij weten dat hij 'vandaag weer een jaartje ouder en wijzer geworden' is. 'Dankbaar dat ik leef en gezond ben', schrijft hij bij zijn kiekje.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Niek van De Bachelorette haalt uit naar Joey: Ik was betere keuze

Het is voor Niek echter niet de eerste keer dat hij gaat daten op televisie. Eerder kon heel Nederland al zien hoe hij het hart van Gaby Blaaser tevergeefs probeerde te veroveren. Achteraf gezien is het maar goed dat ze hem niet koos, want Niek haalde niet veel later hard uit naar de blondine. Dat zie je in onderstaande video.

Niek haalt uit naar mannenverslindster Gaby: kinderachtig gedoe

03:50

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!