Beeld © Videoland/Jean-Pierre Fourie

Herstel van corona valt Jordy uit De Bachelorette extreem zwaar

26 oktober 2020 16:38

Jordy Jahmal (26), bekend uit 'De Bachelorette' vertelde onlangs dat hij geveld is door het coronavirus. Inmiddels is de superfitte realityster aan het herstellen, maar dat valt hem allemaal bijzonder zwaar. Iets wat hij nooit had verwacht.

"Ik heb het zwaar onderschat"

'Lichamelijk heb ik een enorme klap gekregen en ik heb het zwaar onderschat. Zo ben ik dan ook wel weer, om dat toe te geven. Ik ruik en proef niks meer, conditioneel heb ik het enorm zwaar en ik heb bijna geen longcapaciteit meer', schrijft Jordy in een openhartig bericht op Instagram.

Momenteel is hij bezig met zijn herstel, maar hij verwacht dat dat nog wel een flinke poos gaat duren. Jordy snapt nu maar al te goed hoe het is voor de zwakkeren die het coronavirus onder de leden krijgen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jordy uit De Bachelorette heeft corona: 'Ik heb verschrikkelijke pijn'

En nu Jordy tot nieuwe inzichten is gekomen, wil hij zijn platform gebruiken om de jeugd te waarschuwen. 'Ik wil ook net als jullie weer terug naar het normale leven. Maar we moeten het wel samen doen. En zolang we niet samenwerken met z'n allen gaat dit alleen nog maar langer duren. Straks raken we het volledige sociale contact kwijt en zijn weer terug bij af', aldus Jordy.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jordy uit De Bachelorette heeft corona: 'Ik heb verschrikkelijke pijn'

In De Bachelorette konden we allemaal zien hoe Jordy, tot grote verrassing van velen, naar huis werd gestuurd. Na het programma wilde Gaby het toch nog een keer proberen met Jordy. Daar was hij toen bijzonder enthousiast over. Je ziet het in onderstaande video.

Jordy uit De Bachelorette denkt al aan trouwen met Gaby Blaaser

06:52

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!