Beeld © Videoland

Hoogzwangere Channah zet Quentin het huis uit

26 oktober 2020 17:50

Channah en Quentin verwachten elk moment hun tweede kindje, maar het is nog maar de vraag of Quentin bij de bevalling aanwezig zal zijn. De hoogzwangere realityster heeft de vader van haar kinderen namelijk het huis uitgezet. Dat laat Quentin weten in een nieuwe video op zijn YouTube-kanaal.

"Als ik elke dag alleen maar gezeik krijg, dan denk ik ook: dan gaan we maar uit elkaar"

"Jongens, het is weer zover… Ik en Channah heb weer eens ruzie", vertelt hij aan zijn abonnees. "Zoals je ziet ben ik in een hotelkamer." Volgens de EOTB-ster begon de ruzie nadat Quentin een flesje ging maken voor hun zoontje Tiger, dat hem kritiek van Channah opleverde. 

De discussie escaleerde zo dat de zwangere Channah hem vroeg het huis te verlaten en zelfs dreigde met het beëindigen van hun relatie. "Daar ben ik blij mee zei ik toen, zo'n klootzak ben ik dan ook wel weer."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Channah en Quentin worden het niet eens over naam dochtertje

Volgens Quentin was dit voor hem de druppel die de emmer deed overlopen. "Mij boeit het ook niet meer. Als ik elke dag alleen maar gezeik krijg, dan denk ik ook: dan gaan we maar uit elkaar. Natuurlijk wil je dat liever niet, maar als die ruzies steeds oplopen..."

De timing is niet optimaal, want hun tweede kindje kan elke moment geboren worden. "Ik laat mijn telefoon gewoon aan. Als er iets is kan ze bellen en ga ik ernaartoe", vertelt Quentin hierover. "Voor mij is het lastig want ik wilde geen kinderen. Ik ben niet een persoon voor een relatie en ben heel erg op mezelf."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Channah en Quentin openhartig over snelle tweede zwangerschap

Dat Channah zo snel weer in verwachting was, kwam voor veel fans als een verrassing. Toch vinden de aanstaande ouders het zelf een logische keuze. Zo zeiden ze eerder in een video: "We hadden het erover: wanneer neem je nou eigenlijk een tweede? Kun je dat doen met vier jaar ertussen of gelijk doorpakken? (...) Straks is Tiger naar school en dan heb je net weer een beetje je leven terug."

Channah en Quentin hebben de afgelopen jaren flink wat meegemaakt samen, zoals je ook hieronder kan zien:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!