Beeld © Getty Images

Zusje Jamie Foxx overleden

27 oktober 2020 01:02

De jongere zus van Jamie Foxx (52) is op 36-jarige leeftijd overleden. Op Instagram schrijft de acteur maandag dat zijn hart in een miljoen stukjes is gebroken.

"Alhoewel mijn pijn onbeschrijflijk is, krijg ik een lach op mijn gezicht als ik aan alle mooie herinneringen denk"

"Alhoewel mijn pijn onbeschrijflijk is, krijg ik een lach op mijn gezicht als ik aan alle mooie herinneringen denk waar ze mij, mijn familie en haar vrienden mee heeft achtergelaten. Van dansen in mijn Blame It-videoclip tot dansen bij de Grammy's en ambassadeur worden van de Global Down Syndrom Foundation", schrijft hij over Deondra, die het syndroom van Down had.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Jamie Foxx pakt rol als slechterik in Spider-Man weer op

"We hebben ontelbare feestjes bij mij thuis gehad waar ze de dansvloer op ging en de show stal, en zelfs haar vriend Chris Brown te kijk zette", grapt Jamie. Deondra meldde ooit in een interview dat ze graag een leuke man zou vinden, en dat dat idealiter Chris Brown zou zijn. "Deondra, je hebt een gat in mijn hart geslagen, maar ik zal het vullen met alle herinneringen. Ik hou van je met alles wat ik in me heb. Onze familie is kapot maar we zullen met jouw liefde in gedachten weer helen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!