Beeld © Getty Images

Advocaat Britney Spears vergelijkt haar met comateuze patiënt

27 oktober 2020 04:07

Jamie Spears heeft juridische stappen genomen tegen de advocaat van zijn dochter Britney (38). Pa Spears is pissig omdat advocaat Sam Ingham de zangeres onlangs in een rechtbank vergeleek met een comateuze patiënt.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Grote zorgen om Britney Spears na bericht op Instagram

Ingham liet in een eerdere zitting in de langlopende strijd rond de zeggenschap over Britney weten dat de zangeres niet meer wilde optreden. De rechter liet hem weten dat hij daar een getekend statement van Britney zelf over wilde zien, maar de advocaat meende dat zij niet het mentale vermogen heeft dat te doen. Hij vergeleek haar in zijn beargumentering met iemand die in coma ligt, omdat advocaten het woord mogen voeren namens die patiënten.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Grote zorgen om Britney Spears na bericht op Instagram

In nieuwe rechtbankpapieren die in handen zijn van TMZ maakt Jamie Spears bezwaar tegen die vergelijking. Hij benadrukt dat het feit dat zijn dochter nu al twaalf jaar onder wettelijk gezag staat, nog niet betekent dat zij geen spreekrecht heeft. Zo kan ze gewoon stemmen en heeft ze al meerdere verklaringen in de rechtbank afgelegd, aldus haar pa. Hij vraagt de rechter om een oordeel in de zaak, omdat hij niet wil dat Ingham de enige is die namens zijn dochter spreekt. Britney, zo stelt haar vader, heeft het recht om zelf gehoord te worden in de rechtbank.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Fans maken zich opnieuw zorgen om situatie Britney Spears

Onlangs zou Britney de zeggenschap van haar leven terugkrijgen, maar door een slechte internetverbinding had de rechter dat plan nog even op offline gezet. Dat zie je in onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!