Beeld © Instagram @ninawarink

YouTuber Kalvijn en vriendin vieren jubileum met lieve Insta-posts

27 oktober 2020 12:46

Het is een bijzondere dag vandaag voor tortelduifjes Kelvin Boerma (24), ook bekend onder de naam Kalvijn, en zijn grote liefde Nina Warink (24). Het stelletje viert namelijk dat ze alweer negen jaar samen zijn. 'Als 15-jarige vroeg je mij destijds verkering, niet wetende in wat voor achtbaan wij onszelf zouden zetten', schrijft de overduidelijk nog dolverliefde Nina op Instagram.

Kalvijn en zijn liefje zijn al jaren niet meer weg te denken uit de YouTube-wereld. Hij heeft maar liefst 1,2 miljoen abonnees op zijn kanaal, zij 148.000. Ook op Instagram zijn de twee verre van onbekend. Ze krijgen dus nogal een portie likes en enthousiaste reacties op hun negenjarig jubileum. 'Een van m’n betere investeringen al zeg ik ‘t zelf', schrijft Kalvijn naast een foto van Nina in lingerie. Zij plaatst op haar beurt een aandoenlijke video en schrijft: 'Maar hè, onze moeders zeggen altijd ‘zo lang het maar leuk is’. En ja, zelfs na 9 jaar is het nog leuk. Heeeeeeel leuk.'

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Kalvijn lekt eerste deelnemer Temptation Island VIPS

Niet alleen op YouTube timmert de jonge Kalvijn nu druk aan de weg, hij is ook bezig met een film. Voor zijn webserie Gekkenwerk is hij namelijk de uitdaging aangegaan om binnen 24 uur een bioscoopfilm op te nemen. Hier vertelt hij alles over in onderstaande video. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!