Beeld © RTL

Pikante naaktshoot zorgt voor schaamrood bij Het Perfecte Plaatje

27 oktober 2020 22:05

Er gaat geen seizoen van 'Het Perfecte Plaatje' voorbij zonder naaktshoot. Ook ditmaal ontkomen de deelnemende BN'ers daar niet aan en dat zorgt soms voor ongemakkelijke momenten. Vooral voor EO-presentator Bert van Leeuwen (60) blijkt het geen makkelijke opdracht.

Opgelet: dit artikel bevat spoilers.

"Ik wil nu zelf heel graag naakt onder die douche"

De kandidaten moeten ervoor zorgen dat de naakte modellen erotisch op de gevoelige plaat worden vastgelegd. "Dit is niks voor mij", verzucht Bert van Leeuwen. "Ik ben gewoon een nette huisvader die af en toe vogeltjes fotografeert." Toch zal ook hij eraan moeten geloven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patricia blikt 'met pijn in het hart' terug op Perfecte Plaatje

Om de keuze voor de modellen eerlijk te laten verlopen, mogen de kandidaten om de beurt een onderbroek van de waslijn kiezen. Van een tijgertanga tot een heuse Dries Roelvink-slip, de keuze is reuze. Aan Stefano Keizers als winnaar van de vorige opdracht de eer om als eerste te kiezen. Hij gaat voor een opvallende grote onderbroek met een poes erop.

Na het keuzemoment komen de bijpassende modellen één voor één de hoek om. "Aan de ene kant heb ik het gevoel dat ik naar haar lichaam moet kijken, want daar heb ik straks wat aan, maar dat voelt wel onbeleefd", vertelt Stefano na de ontmoeting met zijn model. Als Bibi haar model onder een douche heeft gezet, doet ze een bijzondere onthulling: "Ik wil nu zelf heel graag naakt onder die douche."

Bert van Leeuwen moet er allemaal niks van hebben. Nadat hij eerder kenbaar maakte dat deze opdracht niks voor hem is, kiest hij voor een mannelijk model, omdat hij een vrouwelijk model té ongemakkelijk vindt. "Laat mij maar lekker een kerel fotograferen, geen gezeik." Als hij zijn model de nodige aanwijzingen wil geven, komt hij echter alsnog moeilijk uit zijn woorden.

Uiteindelijk kan er maar een winnaar zijn en dat is ditmaal Janny van der Heijden. Zij weet met haar foto een 9 te scoren. Stefano komt als dagwinnaar uit de bus, maar helaas moet er ook iemand naar huis. Door een fout in de bewerking moet Miljuschka haar camera inpakken en mag ze naar huis.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Patricia en Janny stelen de show in Het Perfecte Plaatje

Het Perfecte Plaatje is elke dinsdagavond om 20.30 uur te zien op RTL 4 en terug te zien bij Videoland.

Alles over dit nieuwe succesvolle seizoen zie je hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!