Nicolette van Dam en Bas Smit Beeld © ANP

Nicolette van Dam schaamt zich voor flamboyante kledingstijl Bas

27 oktober 2020 14:57

Nicolette van Dam (36) en Bas Smit (39) nemen elkaar wel vaker te grazen op social media, maar volgens Nicolette heeft haar man het nu wel heel bont gemaakt. Létterlijk. Zijn kledingstijl wordt namelijk met de dag uitbundiger en de presentatrice kan dat niet langer aanzien. Daarom luidt ze nu de noodklok.

"Als iemand vraagt of ik deze man ken ontken ik gewoon"

Nicolette deelt in haar Stories een video van Bas die hun hondjes uitlaat. Hoewel Nicolette persoonlijk gaat voor een casual outfit tijdens het wandelen, pakt haar wederhelft flink uit. Gehuld in een dikke winterjas en blauwe joggingbroek flaneert hij door het gras. 'Ik schaam me niet snel, maar als iemand vraagt of ik deze man ken ontken ik gewoon', schrijft de voormalig ZOOP-actrice bij het filmpje.

Bas Smit
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bas Smit doet schokkende onthulling op Instagram

Bas zelf kan er gelukkig wel om lachen. Zo haalt hij in zijn eigen verhaal op Instagram weer uit naar Nicolette. 'Gevoel voor fashion van mijn huisgenoten is ver te zoeken', sneert hij.

De presentatrice is inmiddels wel wat van haar man gewend, zo startte hij eerder nog een Crocs-collectie nadat hij Justin Bieber het schoeisel had zien dragen.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Gezinsuitbreiding op komst voor Nicolette van Dam en Bas Smit

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!