Chantal Janzen Beeld © Instagram @chantaljanzen.official

Chantal wil niet dat hartverscheurende gehuil van kind stopt

27 oktober 2020 16:19

Ze presenteert, maakt een blad, acteert en zingt, maar daarnaast is Chantal Janzen (41) vooral de trotse moeder van twee zoons: James (11) en Bobby (2). In de nieuwste editie van '&C' vertelt ze over de eeuwige tegenstrijdigheden van het moederschap.

"Ik wil dat 'ie altijd klein blijft en bij mij blijft!"

Haar jongste zoon Bobby speelt de hoofdrol in het verhaal. 'Vanaf dat je kinderen geboren worden ben je bezig met hen grootbrengen, zelfstandig en onafhankelijk maken. De momenten dat ik m'n 2-jarige naar de opvang breng en hij hartverscheurend moet huilen als ik wegga zijn zo verdomde lastig', schrijft Chantal. Bij het verlaten van de opvang belt de presentatrice standaard met haar man, moeder of een vriendin om te vertellen dat het weer raak was.

Laatst gebeurde datgene wat Chantal zo graag wilde van haar kind: dat hij stopte met huilen als zij hem naar de opvang bracht. Tot haar eigen verbazing zinde haar dat echter helemaal niet. 'Toen ik Bobby afgelopen week wegbracht huilde hij niet, had niet eens tijd voor een knuffel, draaide zich om nog voordat ik dag zei en kroop op een fietsje. Ik belde m'n man met tranen in m'n ogen op. ‘Hij huilde niet en klom niet in m'n been, ik kreeg niet eens een knuffel!’ ‘Dat is toch wat je steeds wilde?’ zei hij. ‘Nee ik wil dat dus eigenlijk niet! Ik vond het zó stom dat hij zo makkelijk wegging! Ik wil dat 'ie altijd klein blijft en bij mij blijft! Oh en ik wil liever ook niet dat 'ie leert fietsen!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Televizier-winst eindigt voor Chantal Janzen in mineur bij Jinek

Onlangs sleepte Chantal nog haar zesde Televizier-prijs in de wacht. De tv-koningin heeft in de kamer van haar oudste zoon een mooi plekje gevonden voor de prijs. Dat vertelt ze in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!