Beeld © YouTube: @robbertrodenburg

Rolf Sanchez en vriendin experimenteren graag in de slaapkamer

27 oktober 2020 16:51

Rolf Sanchez (29) is momenteel dolgelukkig met zijn vriendin en dat heeft meerdere redenen. Niet alleen ziet hij in haar de ware, maar ook is ze volgens de zanger ontzettend lenig in bed. In een gesprek met Robbert Rodenburg (22) doet de zanger een intiem boekje open.

"Zij staat heel erg open voor veel dingen"

"We kunnen heel erg onszelf zijn. Ik heb een danseres als vriendin en je hebt bepaalde fantasieën en die kan ik met haar verwezenlijken. Zij staat heel erg open voor veel dingen", vertelt Rolf. "Die fantasieën kon ik niet altijd verwezenlijken omdat iemand niet lenig was bijvoorbeeld. Nu heb ik iemand ontmoet met wie alles kan." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wesley Sneijder verrast Rolf Sanchez met gouden plaat

Rolf beaamt dan ook dat hij en zijn vriendin erg experimenteel zijn tussen de lakens. "Maar ik denk ook dat het heel veel te maken heeft met dat we elkaar in onze waarde laten. En dat zij niet zo snel jaloers is als ik weer eens laat thuis kom. (…) Ik ben heel dominant, maar zij ook. Dat is dus wat leuk is, want dat gaat vanzelf. We respecteren elkaar als persoon, maar ook in bed."

Het hele interview met Rolf is hier te zien. 

Het gaat de zanger niet alleen privé erg voor de wind, ook zijn carrière zit flink in de lift. Zo had hij recentelijk zijn allereerste nummer een-hit te pakken, en zijn beste vriend Wesley Sneijder verraste hem. Dat zie je hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rolf Sanchez over hechte vriendschap: 'Wes arrogant? Welnee'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!