Beeld © ANP

Jelka van Houten en Henry van Loon verwelkomen eerste kindje

13 november 2020 11:41

De vlag mag uit, want Jelka van Houten (42) en Henry van Loon (38) zijn de trotse ouders geworden van hun eerste kindje samen. Dat heeft het stel zojuist bekendgemaakt.

"Ze is fantastisch"

Ondanks de humoristische zwangerschapsaankondiging afgelopen zomer heeft Jelka de zwangerschap voornamelijk voor zichzelf gehouden. Af en toe plaatste ze een foto of update via Instagram Stories met haar volgers, maar ze maakte niet bekend wanneer ze was uitgerekend of wat het geslacht van hun kleintje zou worden. 

De kersverse ouders kunnen het nu niet laten om wel de hoognodige details te delen. Hun dochtertje draagt de naam Bonnie Wilma van Loon. Jelka schrijft: 'Het geboortekaartje voor onze dochter Bonnie. Ze is fantastisch, nu gaan we even bijkomen van deze achtbaan. Ik deel nooit foto’s van mijn kinderen en dat houd ik graag zo! Maar ik kan je zeggen: ze is bijzonder fantastisch en geweldig.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Henry van Loon en Jelka van Houten delen naast bed ook filmset

Ook kersverse papa Henry deelt het blijde nieuws. Hij onthult dat zijn prachtige dochter vorige week is geboren. 'Ze heet Bonnie. Het is een wonder, zo ongelooflijk leuk en fantastisch op elke mogelijke manier. 💥Zo trots op mijn lief @jelkavanhouten ❤️ Wij zitten lekker in onze ‘babylockdownbubbel’. En daar blijven we graag nog een tijdje.'

In juni kondigde Jelka het heugelijke zwangerschapsnieuws aan op een manier die goed bij haar en Henry past: met een flinke dosis humor. In de video gaat ze 'in gesprek' met Henry over dat ze de laatste tijd veel gebeld is met de vraag of ze zwanger is en of ze daar op wil reageren. "Ze verzinnen het waar je bijstaat", aldus Henry laconiek. Het gesprek krijgt een andere wending als de twee een discussie krijgen over of Jelka dik is of niet. "Ik ben gewoon zwanger", flapt ze er dan uit.

Jelka en Henry zijn sinds maart 2018 een stel. Daarvoor was de actrice tot 2016 getrouwd met Koppe Koppeschaar, met wie ze twee kinderen heeft: zoon Walt en dochter Jean. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jelka van Houten verbaasd over interesse in haar privéleven

Jelka werkte tijdens haar zwangerschap gewoon door en dat ging niet altijd zonder slag of stoot. De actrice biecht op dat ze nogal wat moeite had om haar teksten uit haar hoofd te leren.

Jelka van Houten last van zwangerschapsdementie tijdens opnames

01:28

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!