Beeld © Michel Schnater/RTL

'Het is nu écht uit tussen Frank en Rogier'

28 oktober 2020 09:51

Het is nog altijd hommeles tussen Frank (74) en Rogier (46). De twee liggen al enkele weken met elkaar in de clinch, maar Frank lijkt nu definitief de stekker uit de relatie te hebben getrokken, zo meldt 'De Telegraaf'. Het gesprek tussen Rogier en Art Rooijakkers (44) in 'Rooijakkers over de Vloer' lijkt de druppel te zijn geweest.

"Frank is er wel achter dat het totaal geen zin heeft om met hem verder te gaan"

De realitysterren gooien al een tijdje met flink wat modder en nu is het voor Frank genoeg. Vrienden van Frank zouden tegen Privé over de relatie uit de school hebben geklapt en laten weten dat Rogier niet meer welkom is bij Frank. "Frank is er wel achter dat het totaal geen zin heeft om met hem verder te gaan." Echter blijkt dit toch iets anders te liggen. Frank heeft aan RTL Boulevard-reporter Aran Bade laten weten dat ze niet uit elkaar zijn en er samen aan werken om er zowel qua relatie, maar ook wat betreft hun tv-werk uit willen komen. Frank is weer in Nederland. Ze praten weer samen, maar moeten nog wel flink wat stappen zetten.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

'Frank en Rogier moeten als duo wel geloofwaardig blijven'

"Ik heb meegemaakt dat hij het leven van Frank binnenstapte", zo valt verder te lezen. "Hij leek een aardige, innemende jongen. Maar net zo snel zie je zijn andere kant. Rogier is altijd dominant aanwezig. Hij is niet geïnteresseerd in andere mensen, bij Rogier draait alles om Rogier. En mensen die hem niet goed zijn gezind, noemt hij ’paupers’. Misschien is dat wel het woord dat hij het meest gebruikt."

Rogier gooide in het weekblad de boekhouding van Frank openbaar en Frank zelf is klaar met de afluisterpraktijken. Ook is er volgens Frank een tracker op zijn telefoon gezet. 

Art Rooijakkers probeerde de relatie tussen de twee weer te lijmen, maar het leverde vooral gênante televisie op, zo stelde Rob Goossens in RTL Boulevard.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Peter R. de Vries haalt uit naar kibbelende Frank en Rogier

Frank en Rogier zorgen voor gênante gesprekken met Art

02:29

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!