Beeld © Instagram @Herbert_bb

Alweer een nieuw Temptation Island-baby'tje op komst

28 oktober 2020 14:16

Groot baby-nieuws uit de 'Temptation Island'-wereld! Herbert en Jolien, bekend uit het seizoen van 2017, maken via Instagram bekend dat ze binnenkort alweer hun tweede kindje verwelkomen. 'Gedaan met het zwijgen. Baby nummer twee komt eraan', schrijft de overduidelijk gelukkige Herbert naast een aandoenlijke familiefoto.

'We kunnen dit niet langer geheim houden!'

De tortelduifjes hebben in 2017 de ultieme relatietest ternauwernood overleefd. Herbert was toen namelijk de fout ingegaan met Saartje, waarna ook Jolien de mist inging. Gelukkig voor beiden hebben ze elkaar de liefde later beloofd en wordt deze nu bekroond met een tweede kindje. 'We kunnen dit niet langer geheim houden! In maart zijn we met vier - baby nummer 2 komt eraan', deelt ook Jolien op haar Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Opnames nieuw 'zalig seizoen' Temptation Island zijn afgerond

Twee jaar geleden kozen Herbert en Jolien al voor een gezinsuitbreiding; toen maakte het koppeltje namelijk bekend de trotse ouders te worden van de kleine Emilio. 'Ik kan niet omschrijven wat ik voel voor jou. Je bent op deze wereld gekomen omgeven vol liefde. Ik kan niet stoppen met huilen en God bedanken voor het mooie wondertje dat jij bent en dat alles goed verlopen is. Welkom Emilio Bodendorfer! Eu te amo meu filho', schreef de trotste vader toentertijd. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Temptation-verleidster Danique onherkenbaar zonder felrode coupe

Herbert en Jolien zijn een van de vele stelletjes die de test met elkaar aan zijn gegaan. Onlangs werd bekend dat Monica Geuze en Kaj Gorgels het nieuwe presentatieduo worden voor het aankomende seizoen. In onderstaande video hoor je daar alles over.

Monica en Kaj presenteren nieuwe versie van Temptation Island

00:44

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!