Kim Kardashian laat van zich horen na bekritiseerd verjaardagsfeest

29 oktober 2020 05:59

Nadat Kim Kardashian (40) veel kritiek kreeg op de foto's van haar veertigste verjaardag die ze op sociale media plaatste, reageert de realityster samen met haar moeder Kris Jenner via een nieuwe post. Kim en Kris vragen nu alleen aandacht voor een heel ander doel.

"Nu ik jullie aandacht toch heb weten te krijgen"

'Nu ik jullie aandacht toch heb weten te krijgen, wil ik iedereen eraan helpen herinneren dat we allemaal moeten gaan stemmen. Er zijn nog maar een paar dagen te gaan', aldus Kim, die verder niet inging op de commotie die ontstond nadat ze foto's online zette van haar luxe verjaardagsfeest op een privé-eiland. Iets wat bij veel volgers in het verkeerde keelgat schoot.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Kim Kardashian onder vuur om groot verjaardagsfeest

'Het gaat me er niet om dat ze dat doet, maar waarom moet je dat zo openbaren als miljoenen Amerikanen zonder werk, huis en gezondheidszorg zijn gekomen vanwege het coronavirus? Dat is gewoon niet netjes', aldus een volger. Veel andere volgers vonden het smakeloos om zo met je rijkdom te koop te lopen. Ook waren er fans die er niks verkeerds in zagen. 'Het is haar geld, ze heeft het zelf verdiend en dus mag ze dat uitgeven op de manier die ze wil.'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!