Rene en Natasja Froger Beeld © ANP

René en Natasja Froger blikken terug op eerste ontmoeting

29 oktober 2020 10:07

René en Natasja Froger vonden elkaar gelijk heel leuk toen ze elkaar 33 jaar geleden voor het eerst zagen. Dat vertelt het echtpaar in de komende editie van '100%NL Magazine' die donderdag verschijnt.

"Ze kwam aanlopen - bam - het was klaar. Uiterlijk hielp hier ook wel een beetje bij, natuurlijk"

"We hebben elkaar leren kennen in Athene in 1987. Ik was stewardess en Ajax speelde een finale in de Europa Cup", blikt Natasja terug. "Ze kwam aanlopen - bam - het was klaar. Uiterlijk hielp hier ook wel een beetje bij, natuurlijk…", aldus René.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dít is het bijzondere afvaltrucje van de René Froger

De presentatrice spreekt van een 'soort bliksem in de lucht'. Toch duurde het nog een jaar voordat de twee een setje werden. omdat René nog getrouwd was. "Hij schijnt die nacht een vriend wakker gemaakt te hebben en gezegd te hebben: dit is d’r!"

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Natasja Froger beretrots op René en kleindochter in filmpje

Nog altijd zijn de twee gelukkig samen. "Froog is mijn beste maat. Wij kunnen nog steeds kinderlijk verliefd doen met zijn tweeën, maar we kunnen elkaar ook achter het behang plakken. Ik vind ook dat ik een week per jaar recht heb op Froger Vrije Dagen", vertelt Natasja. René zegt dat er in de loop der jaren meer begrip is gekomen voor elkaar. "Jij bent mijn allerbeste vriend geworden. In het begin ben je verliefd op een meisje, want toen we elkaar leerden kennen was ze 21 en inmiddels is ze oma, haha."

Onlangs vertelde René nog aan RTL Boulevard alles over zijn afvaltrucje, zoals te zien is in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!