Beeld © ANP

Sem van Dijk is een stapje dichter bij zijn rijbewijs

29 oktober 2020 12:15

Sem van Dijk (17) is hard op weg om zijn rijbewijs te halen. De zoon van Wendy van Dijk (49) en Xander de Buisonjé (47) heeft namelijk zijn theorie-examen gehaald.

Op zijn Instagram Stories deelt Sem een foto van de resultaten van zijn examen. Hij blijkt goed zijn best te hebben gedaan. In het onderdeel 'gevaarherkenning' heeft hij 4 van de 25 vragen fout, waar er 12 geoorloofd zijn. Bij het onderdeel 'kennis' heeft hij geen enkele fout gemaakt en bij het laatste onderdeel 'inzicht' heeft hij slechts één fout, waar er 3 geoorloofd zijn.

In februari wordt Sem 18, dus wie weet rijdt hij dan wel zonder begeleiding van zijn ouders op de Nederlandse wegen. Voor zijn zestiende verjaardag kreeg Sem een brommobiel van zijn moeder. Misschien kan hij die dan aan zijn kleine zusje Lizzy geven, voor wanneer zij zestien wordt.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Stapelverliefde Sem van Dijk deelt vakantiekiekjes

Sems moeder Wendy stapte een poos geleden over van RTL 4 naar SBS6. In het begin leek het succes uit te blijven, maar langzaamaan gaat het steeds beter met de programma's die ze op SBS6 presenteert. In de video hieronder vertelt de presentatrice over haar overstap.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!