Nikkie de Jager

Lichaam Nikkie de Jager werkt niet mee: moet aan het infuus

29 oktober 2020 17:37

Nikkie de Jager, op het interweb beter bekend als NikkieTutorials, leeft sinds de finale van 'Wie is de Mol?' afgelopen zaterdag op een roze wolk. De 26-jarige zat al die tijd op het juiste spoor en wist Jeroen Kijk in de Vegte (46) te ontmaskeren als saboteur. Toch heeft de YouTube-ster ook minder leuk nieuws deze week en dat betreft haar gezondheid.

"Ik hoop dat jouw dag beter gaat"

Via Instagram Stories laat Nikkie weten dat haar lichaam haar op het moment even in de steek laat. "Mijn lichaam haat mij", zo stelt ze tegenover haar volgers. De make-upgoeroe verklaart dat ze er een paar maanden geleden achter zijn gekomen dat ze colitis ulcerosa heeft, een chronische aandoening waarbij het maag-darmkanaal snel ontstoken raakt en gaat zweren. Dat kan leiden tot ontstekingen met kramp en koorts. Iets wat Nikkie met haar drukke agenda niet echt kan gebruiken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nikkie de Jager maakt debuut als presentatrice in make-upshow

Gelukkig zijn er medicijnen voor, maar hiervoor moet ze wel elke twee weken aan het infuus. En dat ziet ze niet echt zitten. "Ik hoop dat jouw dag beter gaat", meldt ze op Instagram.

Eerder deze week bracht de winnares van Wie is de Mol? al een bezoek aan het ziekenhuis nadat ze haar lichaam maanden had genegeerd. Ze schreef op Twitter het de komende tijd rustiger aan te willen doen. Nikkie kampt al ongeveer een jaar met darmproblemen, die ze in eerste instantie niet al te serieus nam. Zo schreef ze afgelopen april: 'Ik heb de afgelopen zes maanden te kampen gehad met maagproblemen, maar ik ben het type persoon dat zegt: het gaat wel weer over. Nou, dat deed het dus niet. Ik heb vorige week eindelijk een test gedaan en er is een piek van ontsteking in mijn darmen, ik heb een tekort aan vitamine D en bloedarmoede.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nikkie de Jager heeft gewapende overval nog niet verwerkt

Nikkie krijgt veel te verduren dit jaar. Zo werd er onlangs nog een gewapende overval in haar huis gepleegd. In onderstaande video praat de YouTuber openhartig over het voorval.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!