Patty Brard Beeld © ANP

Het duurt nog even, maar Patty is al helemaal klaar voor de kerst

29 oktober 2020 18:40

Kerstmis begint dit jaar extra vroeg in huize Brard. Met nog 56 dagen op de teller zet de 65-jarige Patty vandaag al haar (nep)kerstboom. Via Instagram kondigt de presentatrice haar ludieke actie aan.

"We zijn begonnen"

In een korte video is te zien hoe acteur Guido Spek haar een handje helpt. 'We zijn begonnen... nou ja we... hij', schrijft Patty onder de post. Terwijl La Brard lekker achteroverleunt, is Guido druk met de boom. "It's beginning to look a lot like Christmas... at home bij Patty Brard", zingt hij, voordat hij vraagt of de boom een beetje goed staat. Beter te vroeg dan te laat, toch?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard zit in de lappenmand en moet naar ziekenhuis

Patty kan wel wat hulp gebruiken, want zelf moet ze de komende tijd even rustig aan doen. Eerder deze week liet ze namelijk weten maandag onder het mes te moeten voor haar knie. "Blijkt dat ik een gescheurde meniscus heb. En er is een stukje bot afgebroken. Gelukkig geen nieuwe knie nodig", kondigde de presentatrice aan via haar Instagram.

Hoewel dit een kleine tegenslag is voor Patty, die al veel heeft meegemaakt in haar leven, kende de presentatrice een tijdje terug een groot hoogtepunt. Na jaren zonder contact met haar dochter Priscilla sloten de twee elkaar namelijk eindelijk weer in de armen. In de video hieronder zie je alles over de hereniging tussen Patty en haar dochter.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard snapt niets van Televizier-nominatie Miljuschka

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!