Beeld © ANP

Khloe Kardashian reageert op 'egoïstisch' verjaardagsfeest Kim

29 oktober 2020 17:22

Het verjaardagsfeestje van Kim Kardashian (40) was volgens zusje Khloe zo erg nog niet. In de 'Ellen Show' vertelt de 36-jarige Khloe over het controversiële feest van haar zus waarbij de gehele familie en vriendenkring zonder afstand met elkaar danste.

"Ik wil niet dat andere dingen dat overschaduwen"

Khloe is de eerste Kardashian-telg die zich uitlaat over het feest en zegt dat het "een geweldige ervaring" was. "Ik wil niet dat andere dingen dat overschaduwen", vervolgt ze. Op sociale media reageerden veel fans verongelijkt op de verjaardagsfoto's, omdat alle genodigden dicht op elkaar stonden en elkaar zelfs omhelsden. Kim zei iedereen vooraf te hebben gevraagd om in quarantaine te gaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian laat van zich horen na bekritiseerd verjaardagsfeest

"Ik heb er niet veel over gehoord, maar ik heb wel gehoord dat mensen van streek waren omdat we allemaal de stad uitgingen", vertelt Khloe aan Ellen. "Ik weet niet echt hoe groot dit is, maar dit jaar is een frustrerend jaar, dus ik snap het."

Volgers noemden de actie egoïstisch en naïef. "Ik denk dat er voor iedereen zoveel frustraties zijn, maar het is ook haar veertigste", sluit Khloe af. "Dit is iets wat ze echt voor ons wilde doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Kim Kardashian onder vuur om groot verjaardagsfeest

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!