Geraldine Kemper Beeld © ANP

Geraldine Kemper deelt belangrijke boodschap op speciale dag

29 oktober 2020 19:14

Hoe mooi de huid van Geraldine Kemper (30) ook lijkt, dat gaat niet vanzelf. De presentatrice kampt namelijk al tijden met de huidziekte psoriasis. Dat de huidaandoening een grote impact kan hebben op je zelfvertrouwen, weet de presentatrice dan ook maar al te goed. Daarom deelt ze op haar Instagram-account een mooi berichtje voor al haar volgers.

"Je bent mooi zoals je bent!"

Het gevoel van schaamte is bij Geraldine soms zo erg dat ze haar shirt vroeger aanhield tijdens de seks, omdat ze zich schaamde voor haar huid, liet ze eerder al weten in &C. "Soms heb ik mega-uitbraken, soms is mijn huid heel kalm. Spikkels, noem ik ze liefkozend." Vandaag is dan ook een belangrijke dag voor haar en dat wil ze aan iedereen laten weten. 'Vandaag is het Wereld Psoriasis Dag. Ik heb psoriasis. Soms hevig. Soms minder. Psoriasis is goed te behandelen dus check de opties met je dermatoloog. Maar vergeet niet. Je bent mooi zoals je bent!' deelt ze met haar volgers.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Geraldine Kemper maakt seksueel geweld bespreekbaar

Onder haar berichtje ontvangt ze het ene complimentje na het andere van haar volgers. 'Je bent echt beeldschoon!' en 'Jij bent de mooiste van iedereen', krijgt ze te horen. Ondertussen is Geraldine elke week te zien in het programma Geraldine en de Vrouwen. Ze volgt hierin zes vrouwen die te maken hebben gehad met seksueel geweld en allemaal een posttraumatische stressstoornis (PTSS) hebben ontwikkeld. Hoor meer over dit onderwerp in de video hieronder.

Geraldine en de Vrouwen is elke week op zondag om 22:20 te zien bij RTL4.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kijkers diep onder de indruk van Geraldine en de Vrouwen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!