Beeld © Netflix

Zwijmel weg bij de eerste beelden van Virgin River seizoen twee

29 oktober 2020 18:59

Liefde, onverwachte zwangerschappen, hartzeer en moord: het stadje Virgin River krijgt met dit alles te maken gedurende het tweede seizoen van de gelijknamige romantische Netflix-serie. Na bijna een jaar geduldig te hebben gewacht op het volgende hoofdstuk, verschijnt seizoen twee op 27 november bij Netflix. Zojuist zijn de eerste beelden vrijgegeven.

De Netflix-hit is gebaseerd op de romantische boekenreeks van schrijfster Robyn Carr, die ruim twintig boeken over het kleine stadje schreef. De serie draait om verpleegkundige Melinda Monroe. Na een groot drama besluit ze opnieuw te beginnen in het kleine dorpje Virgin River. Maar settelen blijkt nog niet zo eenvoudig als ze had verwacht en Mel moet haar eigen problemen zien op te lossen voordat ze het plaatje haar thuis kan noemen.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

De heerlijke kerstfilm Holidate is nu al te zien bij Netflix

Wat er ook staat te gebeuren in het nieuwe seizoen, een ding is zeker: een derde is al aangekondigd! De opnames gingen afgelopen zomer van start, maar wanneer het vervolg bij Netflix te zien zal zijn is nog niet bekend.

Het tweede seizoen van Virgin River verschijnt op 27 november bij Netflix en telt tien afleveringen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Het bingen van Virgin River seizoen 2 kan op déze datum beginnen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!