Fred van Leer Beeld © ANP

Fred van Leer slachtoffer van uitlekken seksvideo

30 oktober 2020 00:58

Zeer vervelend nieuws voor Fred van Leer (44). Er is een seksvideo uitgelekt waarin de presentator te zien is. Wie verantwoordelijk is voor het verspreiden van de beelden, is nog onbekend. De politie kan er vooralsnog niets over zeggen.

"Dit is privé, wat ook privé hoort te blijven"

Het management van de stylist laat aan RTL Boulevard weten op de hoogte te zijn van het filmpje, maar dat het om een privézaak gaat. Het verspreiden van dergelijke video's is strafbaar, omdat iemands privacy ernstig geschonden wordt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fred van Leer openhartig over liefdesleven

Op sociale media krijgt de Rotterdamse presentator veel steun van fans. 'Walgelijk, om iemand zo te openbaren. Dan ben je echt ziek als je dat doet. Sterkte Fred, je bent een kanjer!', schrijft een volger. Een ander zegt: 'Ik vind het onbegrijpelijk dat mensen niet kunnen bedenken wat voor gevolgen het lekken van een intieme video heeft voor de persoon in kwestie. Diep triest. Dit mag wat mij betreft flink bestraft worden!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Drag Race Holland-presentator Fred van Leer over drag-ervaring

De video waarin de stylist te zien zou zijn verscheen op de dag dat er een vonnis werd uitgesproken tegen de mannen die de seksvideo van Patricia Paay verspreidden. Hoewel La Paay teleurgesteld was over de lichte straf waarmee de mannen er vanaf kwamen, was ze wel blij dat de rechter de zaak serieus genomen heeft. "Laat hiermee een voorbeeld gesteld worden voor de toekomst. Dat dit nooit meer geaccepteerd mag worden. Voor mensen die dit ook ooit mee moeten maken adviseer ik dringend: ga naar de politie en doe aangifte. Niemand heeft het recht je privéleven op deze wijze te schaden."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!