Beeld © ANP

Frank Dane is in zijn leven nog nooit zo teleurgesteld geweest

30 oktober 2020 13:55

Frank Dane (39) wil koste wat kost niet hetzelfde meemaken als Giel Beelen (43) en diens kapotte telefoon eerder deze week. Dus besloot de dj om een nieuwe telefoon aan te schaffen, maar deze aankoop leidt alleen maar tot meer frustraties.

"Hij is zelfs kleiner geworden"

In de ochtendshow van 538 vertelt de dj over zijn nieuwe aanwinst: "Ik ben nog nooit zo teleurgesteld geweest. Ik heb dezelfde die ik heb, maar dan scherper. Hij is zelfs kleiner geworden." Sidekick Jelte is verbaasd over zijn teleurstelling: "Dat staat allemaal in de omschrijving, hè?" 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank Dane vindt teek op nogal intieme plek op zijn lichaam

Maar het formaat is niet de grootste domper voor Frank. "Er zit niet eens een oplader bij. Er zit niet eens een koptelefoontje bij. Er is geen reet aan. Je kunt hem niet eens plat op z'n rug leggen door de camera, dus er moet een hoesje bij. Weet je wat het hoesje kost? 30 euro. Weet je wat een oplader kost? 40 euro", vervolgt Frank. "Je denkt toch niet dat je iets extra's krijgt voor 1200 euro?", lacht Jelte. "Hij is kleiner én je moet de onderdelen er zelf bij kopen, maar de prijs is hetzelfde", grapt Frank uiteindelijk.

Hoewel zijn nieuwste gadget hem de nodige kopzorgen bezorgt, heeft de dj vorig jaar weinig meegemaakt om over te klagen. De kersverse vader vertelt vol trots over zijn succesvolle jaar.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!