Gerard en Carin Beeld © Instagram @sjeraarr

Hoera! De eerste Nederlandse First Dates-baby is geboren

30 oktober 2020 15:28

Denk je aan 'First Dates', dan denk je aan ongemakkelijke blind dates op nationale televisie. Maar dat het niet alleen kommer en kwel is, bewijst het koppel Gerard en Carin wel. Hun televisieavontuur bleek hartstikke vruchtbaar: ze zijn de trotse ouders geworden van de eerste Nederlandse 'First Dates'-baby.

"Ons kleine wonder"

Via social media maken de kersverse ouders het blijde nieuws bekend. Ze hebben hun zoon de naam James Ethan Dronkers gegeven. Het mannetje is geboren op 29 oktober 2020, zo valt te lezen in de Instagram-post. Ook de eerste foto is al gedeeld. 'Ons kleine wonder', schrijft Gerard erbij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jasmine Sendar en Johan Vlemmix doen mee met First Dates

Vorig jaar zomer leerde het koppel elkaar kennen tijdens het programma. In tegenstelling tot veel andere koppels sloeg de vonk tussen hen wel over. En snel ook, want in april dit jaar maakten ze hun zwangerschap bekend. De relatie blijkt helemaal meant to be. "Ik heb nooit zo mezelf kunnen zijn in een relatie. We hebben allebei een lange relatie gehad en daar komen bepaalde maniertjes en verwachtingen uit voort. Maar ook daar kunnen we goed over praten", vertelde Gerard eerder in gesprek met het AD. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

First Dates-deelnemer shockeert date met piemeltattoo

Voor fans van het programma is er nog meer goed nieuws: de makers komen wederom met een vip-versie. De eerste kandidaten zijn al bekendgemaakt. Vorig seizoen bleek het programma succesvol te zijn voor radio-dj Giel Beelen, die overigens niet wist wáár hij precies 'ja' tegen had gezegd.

Giel Beelen had geen idee wat First Dates was

00:49

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!